sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Junamatka

13 kommenttia:

 1. Hih! Lumen peitossako olitte junamatkalla, kun ihan blancoa näyttää.
  Uusi kone temppuilee varmaan, on siinä opettelemista. Mutta ei haittaa, junathan on myöhässä nykyään jatkuvasti. Odotellaan.

  VastaaPoista
 2. Se tarina löytyy blogini ylälaidassa näkyvältä etusivun viereiseltä lapulta,vainäkyneekö se teille muille...

  VastaaPoista
 3. Hei, oletkin laittanut tuollaisia välilehtiä, missä on ne sivujen nimet. Pitäisköhän minunkin?....

  Tässähän ei näy mitään, mutta näkyy tuolla "Junamatka"-välilehdellä.

  VastaaPoista
 4. Hei Petriina! Sinun kannattaisi laittaa kommimahdollisuus suoraan tuonne Junamatkaan. Jos et tiedä miten se tehdään, kysy!

  Hieno kertomus, kertakaikkiaan!

  Tuli kyllä hieman ankea olo siitä, kun luin sen. Tuntui kuin olisit puhunut minun ex-mieheni äänellä - tai siis mitä minä kuvittelen hänen ajatelleen minusta silloin vuosia sitten kun tuli ero.

  Hän löysi naisen, joka ei ollut kauniimpi eikä nuorempi kuin minä, mutta varmasti paljon parempi, ainakin hetken aikaa.

  Totta puhuen olisin ymmärtänyt ja hyväksynyt paremmin, jos hän olisi löytänyt nuoremman ja kauniimman! Jostakin kumman syystä!

  Kai se oli se, että olin niin "huono" kun piti vaihtaa eikä voinut syyttää sitäkään että löysi nuoremman ja kauniimman.

  VastaaPoista
 5. No nyt pääsin junaan mukaan. Kyllä olen aika törttö ja hoksaamaton, oli vaan uutta mulle.

  Matka kyllä kaipaisi perilläoloa, siis pliis, jatkaisitko tarinaa, mielenkiinto heräsi.

  VastaaPoista
 6. Hyvin näkyypi tesktisi Petriina välilehdeltä!

  Saitko sen liitettyä sinne wordpadista normaalisti? Jos sait, tuntuu kyllä oudolta, jos et saa etusivullesi?! En ymmärrä, kuinka tuo voi liittyä uuteen koneeseesi?? Laali jo kertoikin, että voisit lisätä testin julkaisuasetuksista mahdollisuuden kommentoida!

  Kirjoitus oli kyllä hieno, siinä oli paljon sivupolkuja ja meidän nuoruudessa kertoja olisi kai mies, ainoastaan "isi" kertoo niin olevan.

  Nyksyisinhän asia olisi vieläkin monitasoisempi, koska kertojahan voisi olla myös nainen! En tiedä tosin kuinka naispuolista "isää" kutsutaan???

  No, joka tapauksessa kerrontasi oli tosiaan monitasoista, toisella tasolla välillä piipahtaen. Hienoa tekstiä kerta kaikkiaan :-)

  En muuten ollut itse huomannut vielä tuota, että kun vetää lisäsivun gadgetin ylös, sivuista tuleekin välilehtiä! Kiitti Petriina :D

  VastaaPoista
 7. No, ehkäpä tuo parta ja parranajo sentään paljastaa kyseessä olevan miehen: Toivottavasti et Petriina suutu, kun peilaan kirjoitustasi nykyaikaan ;-)

  VastaaPoista
 8. Hymynkarekin suupielissä sain lukea tämän mainion kirjoituksesi, jonka koen niin, että mies kipuilee elämänmuutoksen kourissa vakuuttaen itselleen syyksi kaikkeen sen, että vaimo on löytänyt itselleen runot.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne! En osaa kirjoittaa jatkoa tälle tarinalle, se on sentään syntynyt jo yli 30 v. sitten ja hyvin paljolti omista samankaltaisista tuntemuksistani, mistä Laalikin omalla kohdallaan kertoi.

  VastaaPoista
 10. No, sitten odotamme vain uutta tarinaa! :D

  VastaaPoista
 11. Se oli silloin mutta nyt... Ei ole kerrontani enää yhtä taitavaa tai ainakin se on toisenlaista nyt kun mulla ei ole enää samankaltaisia (stressaavia!) kirjallisia tavoitteita kuin silloin, vaan lätisen mitä mieleen juolahtaa.

  VastaaPoista